Djevojčicu mlađu od 15 godina prodali muškarcu

Sumnjiče se da su u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine na području Doboja izvršili  djelo trgovina djecom, dok se I. B. sumnjiči da je 10. januara na području Visokog izvršio djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske (RS) podnijeli su Tužilaštvu RS-a izvještaj o otkrivanju djela trgovina djecom i djela obljuba djeteta mlađeg od 15 godina, saopćila je načelnica Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a RS-a Mirna Miljanović.

Mehmed Bosak i Alija Aljić sumnjiče se da su dogovorili prodaju maloljetnice kako bi stupila u vanbračnu zajednicu s Ismetom Bosakom za 1.000 KM.

Osobe M. B. i A. A. se sumnjiče da su u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine na području Doboja izvršili djelo trgovina djecom, dok se I. B. sumnjiči da je 10. januara na području Visokog izvršio djelo obljuba djeteta mlađeg od 15 godina.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni M. B. i A. A. u periodu od 21. decembra 2018. do 12. januara ove godine dogovorili su prodaju maloljetnice devetnaestogodišnjem I. B., koji ju je iskoristio prenosi Faktor.

(FOTO) Opljačkali banku i zapalili auto na stadionu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments