Djevojčicu namamio u podrum, poljubio je pa joj dao kesu s poklonima

Srbijanska policija privela neD. Đ. (41) iz Trstenika zbog sumnje da je se*sualno uznemiravao 14-godišnju J. M.

Kako pišu srbijanski mediji, 41-godišnjak je osumnjičen da je djevojčici danima pisao preko društvene mreže Facebook, a ubrzo je s njom ugovorio sastanak u podrumu zajedničke zgrade i poklonima pokušao da je nagovori da bude s njim.

Slučaj policiji je prijavila majka djevojčice kada joj je kćerka ispričala sve.

– Osumnjičeni je djevojčicu neko vrijeme viđao ispred zgrade u kojoj žive, nakon čega ju je našao na Facebooku i počeo da joj šalje poruke. Nakon nekoliko dana dopisivanja osumnjičeni je s maloljetnicom ugovorio viđanje, i to u podrumu zgrade – kaže izvor „Telegrafa“.

Čim je djevojčica stigla na mjesto sastanka, on je krenuo da je ljubi.

– Djevojčicu je poljubio u obraz, a potom joj dao kesu s poklonima. Vjerovatno je mislio da će je tako privoljeti da bude s njim. U kesi su bili jedna majica, dva para tanga gaćica, kutija kondoma i kutija cigareta – priča izvor „Telegrafa“.

Djevojčica je nakon toga otišla kući i majci ispričala šta se dogodilo. Preplašena žena odmah je pozvala policiju koja je lišila slobode osumnjičenog i njemu je, nakon saslušanja u tužilaštvu, određen pritvor do 30 dana.

Komšije osumnjičenog još su u šoku, jer su ga znali kao porodičnog čovjeka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79