Djevojčicu pipao i ljubio u parku: Plakala je, a prijateljica vrištala

Muškarac je jučer u parku u Kaštel Gomilici u Hrvatskoj zaskočio dvije djevojčice i jednu zlostavljao.

  • Jednu je podigao i počeo je ljubiti. Djevojčica je tada počela plakati i vrištati, a manijak je tada pobjegao. Ljudi iz parka opisuju muškarca kao ćelavog u srednjim dvadesetim godinama – ispričao je svjedok za Dalmaciju danas.

Oglasila se i policija.

  • Dojavu smo zaprimili oko 10 sati. Odmah smo izašli na teren gdje poduzimamo radnje iz nadležnosti policije u cilju utvrđivanja svih činjenica. Jedna muška osoba presrela je dvoje djece. Muškarac je potom jedno dijete poljubio te ga počeo dirati. Nakon toga se muškarac udaljio u nepoznatom pravcu – kazao je Kurevija dodavši da je u toku potraga za muškarcem.

O svemu se oglasila majka djevojčice.

Majka djevojčice: Oduzele su mi se noge, bosa sam krenula trčati prema svom djetetu

Za Slobodu Dalmaciju je ispričala da je vidjela vijest na portalima i tek kasnije shvatila da se radi o njezinoj devetogodišnjoj djevojčici. Rekla je kako se njezina kći vraćala s treninga. Nije joj se javila nakon treninga kao što inače to čini.

  • Zvala sam jednom, drugi put, treći put, a ona mi se nije javljala. Odmah su mi se oduzele noge i to mi je bio alarm za uzbunu. Pomislila sam ono najgore, kako ju je ne daj Bože udario neki automobil. Nakon što sam vidjela da mi ne odgovara, krenula sam nazvati njezinu prijateljicu, a u tom trenu ona je nazvala mene. Malena je plakala i u šoku mi kazala kako je njezinu prijateljicu napao neki momak, počeo je s leđa dirati i maziti te ljubiti po vratu. Odsjekla sam se i doslovno bosih nogu krenula trčati prema svom djetetu i prijateljici koja me nazvala – prepričala je u suzama majka djevojčice.

Ispričala je i kako je izgledao muškarac koji je napastovao njezinu kći.

Opisala kako je izgledao manijak

  • Nakon treninga, dodaje majka, njih dvije su krenule kući i uočile momka mlađih godina. “Bio je proćelav, u crnoj trenirci i crnim tenisicama, s tamnomodrom majicom na sebi. Kazale su mi kako je imao oko 25 do 30 godina. One su nastavile put do kuće, no nakon nekih 300 metara, u susjednoj ulici, on ih je dočekao u nekom grmlju i napao. S leđa je uhvatio moju kćer i počeo joj se približavati i čak prislanjati svoju glavu uz njezin vrat. Prijateljica je počela vrištati, a moja kći plakati. Ko zna što bi bilo da prijateljica nije vrištala, a manijak se prepao, ili ne daj Bože da je moje dijete bilo samo – ispričala je majka za Slobodnu Dalmaciju.

Njih dvije su, nakon što je on pobjegao, otrčale do prve sigurne ulice i spasile se, dodala je. Kazala je kako njezina kćerkica i njena prijateljica nasreću ne razumiju što se dogodilo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79