Djevojka pobjegla za drugoga, počeo krvavi obračun porodica, smrtno stradao Beriša Bedžet

Nezapamćen krvavi obračun više zavađenih porodice koji se danas odigrao na buvljoj pijaci u Subotici šokirao je i uznemirio građane.

Neki od svjedoka kažu da ne pamte nešto slično i dodaju da je ranije dolazilo do koškanja i tučnjava uglavnom zbog neraščišćenih računa u vezi s robom i novcem, ali se nije potezalo oružje.

U današnjem sukobu učestvovalo je više porodica, a sve je počelo žestokom svađom koja je prerasla u fizički obračun u kojem je Beriša Bedžet (62) izboden nasmrt, a ranjen je Fehmi Bejzaku (55) .

U međuvremenu je, kako kažu u MUP-u, rodbina likvidiranog čovjeka, kao i dio učesnika u tučnjavi s pijace, došla u bolnicu, gdje je ponovo došlo do incidenta.

Kako se nezvanično saznaje, krvavom obračunu prethodila je ljubavna drama i svađa zbog mlade. Naime, djevojka, kojoj su roditelji ugovorili brak, nije se željela udati za momka kojeg su joj izabrali, već je pobjegla s drugim mladićem.

Njena porodica je pobjesnjela kada je to saznala, pa su se organizirali i krenuli na buvljak da se obračunaju s momkom koji ju je ukrao. Nažalost, sijevnuli su noževi i sve se završilo tragično po Bedžeta, a osumnjičeni za ubistvo Fehmi Bejzaku je ranjen i hospitaliziran.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79