Djevojka pokušala da skoči sa 16. sprata

Prisebnost građana, te brza reakcija i spretnost policajaca, pripadnika Policijske stanice Doboj 1 spasili su život dvadesetšestogodišnjoj J.S. koja se s namjerom da počini samoubistvo popela na prozor stana na 16. spratu solitera u Ćuprijskoj ulici u Doboju.

Naime, građani su oko 12.30 uočili da na prozoru solitera sjedi ženska osoba i o tome obavijestili policiju.

“S obzirom da su građani koji su prijavili slučaj znali identitet djevojke, i znali su da je u kući bila sama sve se odvijalo munjevitom brzinom. Policajci su odmah izašli na lice mjesta. Pozvali su njenog nevjenčanog muža i kazali mu da donese ključ od stana kako bi ušli. Njen muž je bio na poslu i nije mogao da dođe, ali je ključ donio njegov kolega”, priča naš izvor, te dodaje da su policajci kada su otključali stan J.S. zatekli na prozoru.

“Sjedila je tako što je leđima bila okrenuta ka prostoriji, a noge su joj visile sa prozora. Policajci su je uhvatili i bukvalno je skinuli sa prozora”, naveo je naš izor za Nezavisne.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da je J.S. na licu mjesta ukazana ljekarska pomoć Službe hitne pomoći dobojskog Doma zdravlja, a zatim je prevezena u bolnicu “Sveti apostol Luka” gdje je zadržana na liječenju, a prema nezvaničnim informacijama nalazi se na Odjeljenju psihijatrije. Iz kojih razloga se dvadesetšestogodišnjakinja odlučila na očajnički potez tek treba da se otkrije.

“Ni tom njenom nevjenčanom suprugu ništa nije jasno. I on je šokiran, iznenađen. Lijepo žive, slažu se. Nemaju djece, skupa žive odavno, ali nisu zvanično vjenčani”, navodi naš izvor za Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79