Djevojka se požalila na jake bolove, doktori joj u trbuhu pronašli zmiju (VIDEO)

Nesvakidašnja vijest stigla je u početkom sedmice iz Rusije i već je obišla cijeli svijet. Tamo su, naime, doktori djevojci kroz usta izvadili živu zmiju.

Mlada Ruskinja spavala je u vrtu ispred svoje kuće u naselju Levashi u ruskom Dagestanu. Probudili su je nesnošljivi bolovi u trbuhu od čega je i pala u nesvijest. Međutim tada nije ni slutila da joj je se brzinom munje u otvorena usta ušuljala zmija.

Porodica je pozvala hitnu pomoć, a doktori u bolnici nisu imali pojma šta je uzrok njezinih bolova. Ubrzo su napravili ultrazvuk i uočili pokretni predmet, no ni tada nisu sumnjali da bi to mogao biti gmaz.

Djevojku su uspavali općom anestezijom te su joj dugačkom sondom postavljenom kroz usnu šupljinu pokušali otkloniti strano tijelo. Na snimci se jasno vidi kako je i samo medicinsko osoblje ostalo u šoku kad su vidjeli da u rukama upravo drže živu zmiju.

Iz snimke se ne može pouzdano razaznati o kojoj je vrsti zmije riječ, dok je Ministarstvo zdravlja u Rusiji odbilo komentirati slučaj za europske medije.

No, kako piše britanski Mirror, takvi slučajevi u Dagestanu, planinskoj zemlji smještenoj uz Kaspijsko jezero, nisu toliko rijetki. Nekoliko mještana kazalo je kako u ovo vrijeme postoji prava navala zmija koje doslovno padaju s drveća, a pošto su jako brze sasvim je moguće da se ušuljaju u usta ili odjeću osobe koja spava pod stablom.

Video pogledajte OVDJE.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79