Djevojka u Makarskoj izgubila ravnotežu, pala i teško se opekla. U bolnici je

Makarskom zadnja dva dana kruži priča o nesreći na otvorenoj terasi hotela u centru grada, gdje je 26-godišnjakinja zadobila ozbiljne opekline od tzv. „plamenog tanjira“ za izradu koktela.

Za službene informacije novinari portala Makarska Danas obratili su se Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, gdje su potvrdili incident koji se dogodio u četvrtak, te dodali da je djevojka zadržana na liječenju u splitskoj bolnici:

“Poštovani, vezano uz Vaš upit možemo Vas izvijestiti kako je dana 8. srpnja 2021. godine u Makarskoj na otvorenoj terasi hotela tjelesne ozljede u vidu opeklina zadobila je 26-godišnjakinja na način da je izgubila ravnotežu te pala na tzv. plameni tanjur za pravljenje koktela koji se nalazio na šanku.

Liječnička pomoć oštećenoj pružena je u bolnici Križine gdje je i zadržana na liječenju. Točna kvalifikacija ozljeda utvrdit će se naknadno. Na okolnosti ovoga događaja provodimo kriminalističko istraživanje”, naveli su iz policije za Makarska Danas.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79