Djevojka ubijenog Strahinje Stojanovića otkriva nove detalje: Nikada neću zaboravirti kako mi je izdahnuo na rukama

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), djevojka ubijenog Strahinje Stojanovića (30), ponovo se jučer oglasila na svom Instagram nalogu i objavila poznatu dječiju pjesmu “Baby Shark” i uz to postavila njihovu zajedničku sliku sa ljetovanja, piše Kurir.rs.

Ona je u četvrtak na saslušanju izjavila da se Strahinja nije bavio kriminalom i da je bio vlasnik auto-placa. Navela je da ju je mnogo pogodilo kada su mediji počeli da ga povezuju s ubistvom advokata Miše Ognjanovića, koji je likvidiran u julu 2018. godine, piše Avaz.

– Više puta mi je rekao da nema nikakve veze sa ubistvom Miše Ognjanovića. Upoznala sam ga prošle godine na jednoj žurki u Madridu, u Španiji.

Bio je veoma ljubazan, pravi džentlmen, brzo smo započeli ljubavnu vezu. Sjećam se da smo bili zajedno u Francuskoj kada je na srpskim portalima pročitao da ga povezuju sa ubistvom advokata Ognjanovića. Tada mi je ispričao i da je samo dvije nedjelje poslije ubistva advokata pukim čudom preživio eksploziju bombe.

Bio je veoma uznemiren dok mi je to pričao. Rekao mi je da mu je tek kasnije postalo jasno zašto je neko htio da ga digne u vazduh, ali da nema nikakve veze s ubistvom tog advokata. Samo dobro pamtim da mi je Strahinja umro na rukama. To je nešto što nikada neću zaboraviti – rekla je Kolumbijka kod tužioca.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79