Djevojke obavjestile policiju: Fotografirao ih dok su se presvlačile na bazenu

Sedamnaestogodišnji mladić iz Svrljiga u Srbiji fotografisao je mobitelom vršnjakinje dok su se presvlačile na tamošnjem bazenu, piše Telegraf.

Djevojke su se požalile poslovođi bazena koji je alarmirao policiju pa je maloljetnik priveden na informativni razgovor.

Prijava protiv sedamnaestogodišnjaka za sada nije podnijeta. U njegovom mobitelu pronađene su eksplicitne fotografije tinejdžerki.

Policija je izvještaj o događaju proslijedila Višem javnom tužilaštvu u Nišu koje treba da se izjasni da li u ovim radnjama ima elemenata krivičnog djela.

Do incidenta je došlo u utorak na bazenu Pastirište gde se okupio veliki broj kupača među kojima je bilo i maloljetnika.

Mladić je upadao u svlačionice ali je i krišom gurao telefon u prostorije i fotografirao djevojke. One su ga primjetile i alarmirale predstavnika uprave bazena. Odmah je došla policija, obavljen je razgovor sa maloljetnikom koji je priznao da je slikao djevojke jer su u njegovom telefonu pronađeni dokazi. Međutim, istakao je da nije imao nikakvu lošu namjeru, branio se da je to učinio na nagovor drugova sa kojima je bio na bazenu, te da je sve bila šala – navode sagovornici Telegrafa.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79