Djevojku iz Srbije (22) namamili u Italiju brakom, a tamo je tukli, mučili i tjerali da se prostituiše

Državljanku Srbije (22), namamio je u Italiju mladić koji joj je poslao 400 evra za put i obećao brak, a po njenom dolasku u ovu državu nju su izgladnjivali, tukli, tjerali da prosi i da se prostituiše.

Policija iz Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je djevojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je popila deterdžent zbog čega je završila u bolnici, gdje je otkrila svoj slučaj.

Mladić koga je srpska državljanka upoznala preko Fejsbuka obećao joj je brak a kako se djevojka nalazila u jako lošoj materijalnoj situaciji nije mnogo razmišljala o ovom pozivu. Kako dalje prenose Italijanski mediji, po njenom dolasku u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i tjerala da se prostituiše.

Nesrećnoj djevojci je rečeno da mora da “odradi” 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, zbog čega je u bolnici stigla sa 45 kilograma. Kako je rekla oni su je sve vrijeme tukli, tjerali da prosi i da se prostituiše.

– Djevojka se na kraju otrovala da bi pobjegla. Pila je deterdžent danima što je prouzrokovalo visoku temperaturu pa su njeni mučitelji pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživjela a njeni mučitelji su odmah uhapšeni – rekla je zamjenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria.

Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju, prenosi Blic.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79