Đukanović: Bošnjačka stranka i dalje će biti važan politički faktor u Crnoj Gori

“Poruke s kongresa Bošnjačke stranke (BS) izuzetno su važne za DPS, jer nas učvršćuju u uvjerenju da će BS i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori, ocjena je lidera DPS-a Mila Đukanovića.

U Đukanovićevoj čestitki povodom izbora Ervina Ibrahimovića za predsjednika BS-a navodi se da je potvrđena jasna vizija daljnjeg puta te stranke, koja “ostaje posvećena konceptu izgradnje građanskog crnogorskog društva, dostizanju evropskog kvaliteta života za naše građane i ostvarenju ključnog strateškog cilja – članstva naše zemlje u Evropskoj uniji”.

– Vaš izbor je pokazao i odnos poštovanja članstva prema nedavno preminulom osnivaču i lideru Bošnjačke stranke Rafetu Husoviću i potvrdio ispravnost kursa kojim je uspješno vodio do posljednjeg dana – navodi Đukanović u čestitki, prenosi RTCG.

Za DPS je, kako je rekao, od izuzetnog značaja to što smo “i s kongresa čuli brojne poruke koje nas učvršćuju u uvjerenju da će Bošnjačka stranka i dalje biti važan politički faktor u Crnoj Gori”.

– Koju (Bošnjačku stranku) vidimo kao jednog od ključnih saveznika na realizaciji strateških državnih ciljeva, za koje nastavljamo borbu i u promijenjenom političkom kontekstu nakon posljednjih parlamentarnih izbora, u uvjerenju da su mnoge zajedničke pobjede pred nama – poručio je Đukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79