Đukanović čestitao Milatoviću: Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem

Đukanović čestitao Milatoviću: Crna Gora je izabrala, ja taj izbor poštujem


Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je čestitao kandidatu Evrope sad Jakovu Milatoviću pobjedu na predsjedničkim izborima.

“Završeni su izbori. Crna Gora je izabrala. Ja taj izbor poštujem. Čestitam Jakovu Milatoviću. Želim mu da bude uspješan predsjednik. Ako on bude uspješan, to može značiti da Crna Gora može biti uspješna država”, kazao je Đukanović.

Zahvalio je građanima “koji su masovnim učešćem na izborima doprinijeli da imamo još jedan demokratski i kredibilan izborni proces, koji doprinosi međunarodnom ugledu Crne Gore.”

“Želim da se zahvalim svim građanima koji su mi dali povjerenje. Nekad su ti glasovi bili dovoljni za većinu, u ovom trenutku nisu, ali su vrijedni kao planina. Ponosan sam na ogromnu podršku u sredinama u kojima većinu čine pripadnici manjinskih naroda”, istakao je Đukanović.

Poručio je da je važno da Crna Gora napravi izbor 11. juna

“Sve što se događa ovih dana, potvrđuje da Crna Gora nažalost nema Vladu, da ima zalutale institucije, što se pokazalo i u ovom izbornom procesu. Jako je važno da Crna Gora poslije 11. juna dobije vladu koja će je odgovorno voditi do evropskog cilja”, navodi Đukanović.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija