DNK trag vodi do ubice “škaljaraca”: Grčka policija na pragu da rasvijetli likvidacije Kožara i Hadžića

Specijalizirana ekipa atinskih kriminalističkih inspektora na pragu je da rasvijetli dvostruko ubistvo na Krfu, počinjeno 23. jula.

Tada su likvidirani pripadnici “škaljarskog klana” Alan Kožar iz Bara i Damir Hadžić iz Užica. Kako “Novosti” nezvanično saznaju, na mjestu egzekucije pronađen je biološki trag, iz kog je izvučen DNK profil, za koji se vjeruje da pripada jednom od dvojice ubica.

Privedene tri osobe zbog ubistva: Lažni Česi i Hrvati likvidirali Kožara i Hadžića

Policija sada pokušava da identifiira ko je ta osoba, čiji je biološki uzorak vještačen, da ga locira i uhapsi. Očekuje se da DNK trag bude istražen i u Interpolovoj bazi podataka, kao i u bazama srpske i crnogorske policije.

U okviru istrage, privedeno je nekoliko muškaraca za koje se sumnja da bi mogli da imaju informacije o zločinu. Još se ne zna kakav je njihov status i da li su uhapšeni.

Kod njih su pronađena falsifikovana dokumenta Slovenije, a na ovo grčko ostrvo stigli su, kako se pretpostavlja, dva mjeseca ranije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79