Dno balkanske muzike: Ove pjesme su napad na mozak, ali broje milione pregleda

Neki se znaju našaliti da je danas lakše snimiti pjesmu nego CT mozga i vjerojatno su u pravu.

YouTube su preplavile pjesme koje su toliko loše da su zarazile milione ljudi koji ih slušaju, a njihovi autori i izvođači postali su neka vrsta zvijezda. U napadu na moždane vijuge najjači junaci su Srbi, ali ni Bosna i Hercegovina ne zaostaje kada je riječ o trashu trasha, piše Index.hr.

Zavirili smo na samo dno balkanske škrinje muzičkog smeća i tamo pronašli pjesme koje ćete htjeti zaboraviti, ali nećete moći. Spremni?

Zoka Šumadinac proslavio se pjesmom Autotune koja je preslušana 15 miliona puta, a sada ima novi hit “Zoki kralju“.

Neopisivi Dragan Savić pjeva da je Muška kurva, a ima i hit “Ti si meni samo se*“. Teško nam je opisati susramlje koje osjećamo gledajući ove spotove, i nadamo se da su momci koji iza njega glume da sviraju sada dobro.

Imam dvadeset eura, par košulja od velura. Iz nasljedstva jedan sat, nešto srebra i to mat…” Mat, čovječe! Tako je svoju tužnu sudbinu opjevala izvjesna Vera Matović koja ima dvadeset eura, koje je u jednom trenutku izvadila na pozornici. Hvala ti, Vera, na ovome.

Onima koji imaju običaj uživati u gadostima ove vrste Senny je itekako poznat izvođač. Pogledajte samo ove scene ispod koša i ovog tipa kojeg su oteli da s njom snimi spot…

Ljubavnom zovu Tanje Kovačević teško je odoljeti. A tipu koji s njom sjedi u kafiću, vjerojatno je i dalje teško u životu… Drži se, stari!

Minela i kultni hit “Ti propadaš” odavno je dobro poznat svim mazohistima koji na ovaj način uživaju u dnu balkanskih muzičkih ostvarenja. Tekst je posebno dubok. “Za tebe bila sam ja u gradu drolja posljednja…”

Michaelom Ivanović i njezinom erotičnom pjesmom o piercingu na pupku završavamo prvi dio strave i užasa balkanskog turbofolka… Poslušajte ovu pjesmu, teško ju je opisati…

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments