Do sada neviđeni prizor u BiH: Specijalci blokirali svadbeni salon kako bi spriječili zarazu!

Iako je u priopćenju Kriznog stožera izrijekom zabranjeno održavanje svadbi, ova mjera se do sada nije poštivala, svadbe su održavane

Specijalci ispred jednog svadbenog salona u Tomislavgradu!
Rijeto viđena ili možda prvi put viđena fotografija, snimljena sinoć u ovom gradu, a objavio ju je portal Tomislavnews.com.

Prema neslužbenim informacijama sve je bilo spremno za svatove, ali izgleda kako su specijalci poslani kako nebi dopustili svatovima da uđu u svadbeni salon, jer je odluka Kriznog stožera HBŽ od prošlog petka jasna: “Zbog pogoršane epidemiološke situacije na dva je tjedna zabranjeno održavanje svadbi i svih drugih proslava, budući predstavljaju najveći izvor zaraze koronavirusom”.

Iako je u priopćenju Kriznog stožera izrijekom zabranjeno održavanje svadbi, ova mjera se do sada nije poštivala, svadbe su održavane, piše ovaj portal.

Dakle, mjere Kriznog stožera morat će se poštivati, milom ili silom?!

Svatovi su, inače bili zakazani za 19,00 sati, dva sata kasnije, kako doznaje ovaj portal, svatovi su ipak pušteni u svadbene dvorane samo večerati i podijeliti darove. Tako, ipak, nije sve propalo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79