Dobila kaznu za prekršaj nakon godinu dana: Mišljenja na Facebooku su podjeljena

Korisnica Facebooka potražila je savjet u grupi Policija zaustavlja Spit i okolica nakon što je dobila kaznu za prolazak kroz crveno svjetlo, pitajući se bi li trebala iskoristiti pravo na žalbu.

Naime, u trenutku kad joj je na kućnu adresu stigla kazna, od navodnog je prekršaja već prošlo godinu dana.

Članovi grupe izrazili su podijeljena mišljenja, uputili su joj različite savjete, a pisali su i o vlastitim iskustvima.

Nakon što je jedan od korisnika zatražio dodatne detalje, autorica objave je odgovorila da nije kriva za navedeni prekršaj.

“Uopće se ne sjećam da sam prošla kroz crveno, jer to inače ne radim. Ni na žuto, a pogotovo ne na crveno”, naglasila je, dodavši da najmanje 20 godina nije počinila nikakav prekršaj.

Vozačica dodaje i kako je cesta u to vrijeme bila prazna, piše Slobodna Dalmacija.

“Triba ti oduzet vozačku i zabranit čak kolica u Kauflanda da guraš”, komentarisao je jedan od korisnika, a nekoliko ih je poručilo autorici objave neka bude sretna što nije nikoga ubila.

Jedan je član grupe iskoristio priliku da prepriča vlastitu ‘nezgodu’.

“Mene su jednom priveli zbog toga šest godina kasnije! Za jedan drugi prekršaj to mi se uzelo kao otegotna okolnost”, napisao je on.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79