Dobila titulu najbolje lezihljebovićke: Ovo je Lidija iz Nikšića koja je ležala 50 dana za 1000 eura:

 

Nakon 50 dana ležanja, takmičenje u izležavanju je dobilo pobjednika. Prvo mjesto je osvojila Lidija Marković. Ona je, zajedno sa organizatorom takmičenja Mićom Blagojevićem, bila gost Jutarnjeg programa na ATV televiziji.

Na početku razgovora Lidija je kroz šalu rekla da još uvijek ne može da dođe sebi da je uspjela da leži 50 dana. Na početku takmičenja, priča Lidija, mislila je da neće moći da izdrži ni osam dana, ali želja za pobjedom je rasla svakim danom.

“Rekla sam sebi ‘idem do kraja'”, kaže Lidija.

Organizator Mićo Blagojević objašnjava da je samo takmičenje nastalo iz šale na račun da su Crnogorci lijeni.

“Prvih godina bila su pravila malo drugačija. Mislili smo traća to pet ili šest sati. Nije bio dozvoljen odlazak u toalet. Kada je bila pobjednica pete godine koja je ležala 52 sata, to je već bilo malo opasno za zdravlje i onda smo dozvolili pauzu od 10 minuta svako osam sati i onda se pretvorilo u pravo takmičenje u ležanju – pravo psihološko takmičenje”, ispričao je on.

Istakao je da je do sada rekord bio pet dana, ali da je Lidija pomjerila granice.

O motivima da se prijavi na takmičenje Lidija kaže:

“Uporno ponavljam da sam čekala takmičenje tri godine i svaki put kad se završi bude mi krivo i ove godine sam odlučila da ih pratim. Prva sam se prijavila, prva došla i zadnja otišla”.

Ona kaže da u svom kozmetičkom salonu radi puno i da je jedva čekala da ode na takmičenje da se malo odmori.

“Baš prije neki dan kažem ‘a, što sam ustala, mogla sam još da odmaram'”, kroz šalu priča ona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79