Dobio prijavu: Muškarac izašao na balkon bez gaća, komšije zvale policiju

U događaju koji je izazvao pažnju javnosti, policija je intervenirala na području Slavonskog Broda zbog neobičnog prekršaja vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Naime, 33-godišnjak je priveden nakon što je izašao na balkon svog stana bez donjeg veša, što je bilo vidljivo prolaznicima.

Policija je reagirala nakon što je zaprimila poziv od komšije koji je prijavio neprimjereno ponašanje muškarca na balkonu stambene zgrade. U skladu s tim, policijski službenici su brzo intervenisali te poduzeli mjere protiv navedenog 33-godišnjaka.

U službenom saopćenju Policijske uprave istaknuto je da je muškarac “izašao na balkon bez donjeg veša, dok je bio vidljiv prolaznicima”. Ovaj incident podliježe prekršajnom postupku prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Protiv 33-godišnjaka je podnesena prijava i upućen prijedlog Općinskom sudu, te se očekuje daljnji postupak prema zakonskim procedurama.

Ovaj neobični događaj izazvao je rasprave na društvenim mrežama te potaknuo javnu raspravu o primjerenom ponašanju u javnim prostorima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79