Doboj: Šakom udario policajca, završio na psihijatriji

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 noćas su u 00.45 časova uhapsili M.M. iz Banjaluke, koji je šakom udario policajca u glavu, te koji je zbog nastavljenog aresivnog ponašanja prevezen na Odjeljenje neuropsihijatrije u dobojskoj bolnici, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako se u saopštenju pojašnjava M.M. se oglušio o naredbu policijskog službenika da prestane sa vikom i agresivnim ponašanjem nakon čega je udario policije.

„Navedeno lice prethodno nije zaustavilo svoj putnički automobil na izdato naređenje policijskih sližbenika te je nastavilo kretanje, prilikom čega je od strane policijskih službenika uočeno da je na vozilu razbijeno prednje lijevo staklo te otkinut lijevi retrovizor“, dodaje se u saopštenju.

Kako se navodi, zbog nastavljenog aresivnog ponašanja M.M. je prevezeno na Odjeljenje neuropsihijatrije u dobojskoj bolnici, gdje je zadržano na liječenju.

„Povrijeđenom policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Doboj“, pojašnjava se u saopštenju.

Dalji rad po navedenom je u toku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79