Dobojlija nožem izbo sugrađanina

L.K. sa područja grada Doboja nožem je nanio manju ubodnu ranu u leđa sugrađaninu D.T. , nakon čega se udaljio sa lica mjesta, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Naime, policijskoj stanici Doboj 1, u subotu, oko 23.55 časova, prijavljeno je da je u ulici Filipa Višnjića u Doboju, jedna osoba ubodena nožem od strane nepoznate osobe.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su izašli na lice mjesta a potom su obaviješteni da se u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Doboj radi ukazivanja ljekarske pomoći obratilo nepoznato muško lice koje je imalo ubodnu ranu u predjelu leđa”, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, postupajući po navedenom utvrđeno je da je L.K., nožem nanijelo manju ubodnu ranu u predjelu leđa, D.T. nakon čega se udaljio sa lica mjesta.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79