Dobri ljudi poklonili Mahiri i Esedu put u Istanbul: “Kad me nazvao čovjek, umalo me srčani nije strefio”

O njima bi se svaki dan mogla napisati posebna priča koliko su vrijedni divljenja.

Jer, svaka od priča o snazi, volji i ljubavi Mahire i Eseda Ahmiša iz Vogošće, ogromna je životna lekcija.

Tako i najnovija koju je na Facebooku objavila Mahira u kojoj je objavila da su dobili put u Istanbul. Njenoj sreći nema kraja.

– Ko će ko Allah, pa da li iko brže želje ispunjava! Ne znam kako će sad neki podnijeti, ali nas je upravo zvala agencija “Galileo Travel” da nam saopšti da nas je NEKO poslao u Istanbul na tri dana! Allahu ekber! Kad me nazvao čovjek, umalo me srčani nije strefio… Prvo sam mislila da haluciniram, jedva me čovjek dozvo. Allaha molim da ove anonimne insane obraduje boljim i većim isto kao što su oni danas obradovali nas! Vallahi ne znam šta da kažem, još smo u šoku! Koliko imamo dobrih insana čija se iskrena dova primila! Allah Vas nagradio sve redom, a ja odo plakat od sreće!!!! Elhamdulillah, Allah daje nafaku kad se najmanje nadaš. Ma ni samjat nisam mogla! – napisala je Mahira na Facebook profilu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79