epa08274312 A handout photo made available by the California National Guard shows the Grand Princess cruise liner as a National Guard helicopter delivers Covid-19 test-kits to the ship, off the coast of California, USA, 05 March 2020 (issued 06 March 2020). The Grand Princess cruise ship is linked to California's first death from the novel coronavirus SARS-CoV-2 – which causes the disease COVID-19 – and two other individuals who also traveled on the same roundrip cruise from San Francisco to Mexico who have tested positive. The Grand Princess is being held off the coast of California in international waters and the Center for Disease Control (CDC) flew in test kits to test and monitor 21 people on board reporting possible virus symptoms. EPA-EFE/CALIFORNIA NATIONAL GUARD HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES
“DOBRO SE OSJEĆAM”: Srbin zaražen korona virusom opisao stanje na kruzeru u San Francisku

“DOBRO SE OSJEĆAM”: Srbin zaražen korona virusom opisao stanje na kruzeru u San Francisku


Državljanin Srbije I.S, član posade kruzera “Grand princes” koji je zaražen korona virusom, izjavio je da se osjeća dobro, da kašlje, ali da nema temperaturu.

On je za RTS rekao da je brod usidren u San Francisku i da nemaju informacije da li će karantin i dalje biti na kruzeru ili će biti prebačeni u neku bolnicu. I.S. nema tegobe već desetak dana, a šest dana je u izolaciji.

Donose donose mu hranu i vodu i dva puta dnevno ga obilaze, kako bi mu izmjerili temperaturu.

Putnici na brodu su u kabinama, nije im dozvoljeno da izlaze i kako kaže, ostatak posade i svi putnici biće testirani na korona virus.

Na kruzeru “Grand princes” kod San Franciska je 3.400 putnika i članova posade. Potvrđeno je da je 21 osoba zaražena korona virusom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija