Dodik: Ako neko od BiH pravi cirkus, neka onda bude kompletan

Ako neko od BiH pravi cirkus, neka bude kompletan, za sve ovo, kako rekoše bošnjački političari, BiH je dobila snažnu i nedvosmislenu podršku, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

“U normalnim zemljama zakoni se donose u parlamentu i samo u parlamentu. U normalnim zemljama u sudu se sudi po tim zakonima i samo po tim zakonima. Ako je u BiH donošenje zakona izmješteno iz parlamenta, logično je da i suđenje bude izmješteno iz sudnice.

Ako se lična volja stranca samozvanca donesena u ljetnikovcu smatra zakonom, onda ću tražiti da mi se za nepoštovanje te volje sudi u kafani”, istakao je Dodik na društvenim mrežama.

Dodik je dodao, da ako je neko riješio da od BiH napravi nenormalnu zemlju, onda neka bude nenormalna do kraja.

“Ako je ludilo, neka bude totalno. Ako neko od BiH pravi cirkus, neka bude kompletan. Za sve ovo, kako rekoše bošnjački političari, BiH je dobila snažnu i nedvosmislenu podršku.

Nećemo se valjda, što su govorili komunisti, “držati zakona i Ustava, k’o pijan plota””, napominje Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79