Dodik: Čega god se dohvati opozicija sve upropasti

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da su za samo četiri godine vlasti na nivou BiH, koliko su provele probosanske paertije – SDS i PDP, od 2014. do 2018. godine, donijele toliko problema Republici Srpskoj da se taj nered ne da lako počistiti i zato tvrdi i danas da bi njihova vlast u Republici Srpskoj značila i njen kraj, jer sve čega su se dohvatili, pa i na četiri godine, sve su upropastili.

“Pitaju iz PDP odakle američki vojnici na Manjači? Doveo ih Mladen Ivanić svojom odlukom i ne znam što nisu pitali njega zašto je pristao na to, jer znam da znaju da je on dao saglasnost. Ono što prećutkuju jeste da se u vježbi, koju lažno kritikuju, ne koristi oružje koje je bilo planirano, na šta je Ivanić takođe pristao, a Dodik spriječio”, istakao je predsjedavajući Predsjedništva BiH.

Na pitanje Srne da prokomentariše stav PDP-a da je “Dodik ostao bez ideja pa da reciklira stare teme o neprijateljima iz opozicije”, Dodik je naglasio da priča o vojnoj vježbi, kao i mnogo drugih nametnutih tema nemaju nikakve veze sa stvarnim životom u Republici Srpskoj u kojoj je danas održana zajednička sjednica Vlade Srpske sa Vladom Srbije, sa kojom se kreće u izgradnju “Buk Bijele”.

“Njihova priča nema veze sa stanjem u bolnicima, koje uspješno odolijevaju pandemiji, nema veze ni sa vakcinama koje smo nabavili da bi zaštitili stanovnike Republike Srpske. Njihova priča nema veze sa realnim životom zato što funkcioneri PDP-a i SDS-a ne žive živote svojih sunarodnika. Iz ugodnih fotelja više od decenije ne rade baš ništa, ponekad daju neku nesuvislu izjavu, primaju dobre plate i ako iz Sarajeva stigne naredba da se napada Dodik i SNSD, onda napadnu Dodika i SNSD”, naglasio je Dodik.

On je ocijenio da je to žalosna slika opozicione političke scene u Republici Srpskoj i jedino što je dobro u svemu tome jeste što je opoziciona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79