Dodik detaljno opisao momenat kada je Stanivukoviću otkrivena bubica

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine istakao je da nema opravdanja za to što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na sastanak sa delegacijom Srbije došao sa “bubicom” na reveru te. Naime, kako navodi Dodik, Stanivuković je upropastio susret koji je mogao biti uspješan.

Dodik je rekao da je Stanivuković prouzrokovao krajnje neugodnu situaciju.

– Tako nešto ne radi se na takvom nivou sastanka, ali je očigledno gradonačelnik bubica smatrao da se tako može ponašati. Nema opravdanja, niti objašnjena za tako nešto. Osjećao sam se neugodno i, znajući percepciju ljudi koji su bili na tom sastanku, znao sam da je propao iako je mogao biti uspješan, rekao je Dodik za ATV.

Kako prenosi Srna, Dodik je kazao da, ako se nekome dodjeljuje najviše odlikovanje grada – onda ga to na neki način i obavezuje.

– Trebalo je samo se potruditi da sastanak bude nastavak te dobre atmosfere. Umjesto toga, počeo je da traži od /predsjednika Srbije Aleksandra/ Vučića da mu da 1,7 miliona evra kako bi obezbijedio besplatan prevoz i besplatne knjige. Nakon što mu je i Vučić ukazao da se to tako ne radi, intervenisao sam i predložio da se nastave graditi industrijske zone, rekao je Dodik.

Između ostalog, naveo je da Stanivuković, “nije znao ni kolike su trenutne industrijske zone, što je pokazalo da ne posjeduje bazične informacije o gradu”.

– Bilo mi ga je na neki način žao. Ali, ta iluzija u kojoj on sada nastavlja svoju virtuelnu priču ne daje rezultate – daje probleme i Banjaluka je sa tim samo ojačana kao grad-slučaj, a ne treba to da bude, kaže Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79