Dodik: Dok se ja bavim ozbiljnim poslom, Crnadak leži potrbuške i zamajava narod

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da dok se vlast bavi konkretnim i ozbiljnim poslom, što i jeste njen posao, Igor Crnadak (član opozicijskog PDP-a, op. a.) leži potrbuške i smišlja čime će zamajavati narod.

“Јasno mi je da polemikom sa mnom Crnadak pokušava da dobije pažnju, ali već sam mu rekao da mu čak ni ja ne mogu pomoći da ne bude politički marginalac”, naglasio je Dodik.

Ko iznosi neistine?

Predsjednik Republike Srpske time je riječima komentirao izjavu Crnatka koji je pozvao Dodika da “prestane iznositi neistine te da je to neprikladno za njegove godine”.

Dodik je odgovorio da iznositi laži nije lijepo bez obzira koliko godina imali. Predložio je Crnatku da se drži svog savjeta.

Kada je riječ o Crnatkovoj izjavi da opozicija “ne vodi nikakvu harangu protiv Milorada Dodika nego žestoko brani Narodnu skupštinu i RS”, lider SNSD-a je naglasio da mu je “malo šta mučno kao kad se neko iz PDP-a zaklinje u RS, a posebno Narodnu skuštinu RS, koju su napustili kad god je Srpskoj trebalo jedinstvo”.

Političko sljepilo

“Šteta što je Crnadak obolio i od političkog sljepila pa ne vidi razliku između vlasti i države i Dodika i predsjednika RS.

Što se tiče Crnatkovih kvalifikacija na moj račun ne znam šta bih mu više rekao osim da čučne, u velikoj je nuždi!”, rekao je Dodik, prenosi RTRS.

Dodik je rekao da može samo da se izvini Crnatku što je izjavio da je često putovao u London, jer je kao ministar vanjskih poslova BiH “ipak češće išao u Kuvajt, kod kuma, naravno narodnim novcem, bez ikakvog smisla i svrhe”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79