Dodik: “Govor Šefika Džaferovića nema veze sa BiH”

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik oglasio se na Twitteru i okomio se na predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

Podsjetimo, Džaferović je jučer u New Yorku, na generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, između ostalog rekao da “postoje politike u BiH koje nisu odustale od ratnih ciljeva o podjeli zemlje”.

Dodik je lupio da je Džaferović nastavio da djeluje unilateralno.

“Šefik Džaferović nastavlja jednostrano djelovati, kršeći Ustav Bosne i Hercegovine i Poslovnik Predsjedništva, iznoseći privatne stavove pred Generalnom skupštinom UN-a, lažno tvrdeći da govori u ime Bosne i Hercegovine.

Sve što je “čuvar fotelje” rekao u svom govoru je njegov lični stav i Bosna i Hercegovina nema veze s tim”, nalupetao je Milorad Dodik na Twitteru.

Milorad Dodik već duže vrijeme ne može, niti će moći otići u New York, a kamo li govoriti na Generalnoj skupštini UN-a. On je odavno na crnoj listi Sjedinjenih Američkih Država.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79