Dodik i Pandurević: Mijatović nije dozvolio Džombiću da sjedne u auto jer na sebi ima zastavicu BiH… Nikada nećes biti neko, ljigo jedna!

U objavi, Gorica se dotakla i Mijatovićevog oca i perioda u kojem je on bio član SNSD-a

Nakon što je Vojin Mijatović srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika nazvao “seoskom varalicom” na svoma Twitter profilu, oglasila se Gorica Dodik koja je tom prilikom iznijela niz tvrdnji o postupcima potpredsjednika SDP-a BiH i nekadašnjeg člana SNSD-a.

Gorica Dodik odgovorila Vojinu Mijatoviću: Milorad ti nije bio seljačina kad si u Beogradu živio od njega

U objavi, Gorica se dotakla i Mijatovićevog oca i perioda u kojem je on bio član SNSD-a.

– Ne mogu više da izdržim, a da ne komentarišem ovog ‘čovjeka’. Milorad ti nije bio seljačina kada ste u Beogradu živjeli od njega i njegovog ćutanja na to šta mu je sve tvoj otac smještao tokom tih godina. Milorad ti nije bio seljačina kada si došao iz Beograda i postao član njegove stranke, misleći da si Bogom dan da postaneš neko. Milorad ti nije bio seljačina kada si bio u Džombićevom kabinetu, gdje si iskorištavao svaku privilegiju i na najprizemniji mogući način tretirao ljude oko sebe. Drago mi je što se stranka oslobodila takvih kao što si ti, koji lutaju bez karaktera i cilja, samo da postanu neko. Ti nikada nećes biti neko, ljigo jedna! – napisala je Dodik.

Na tweet Gorice Dodik nadovezala se i Aleksandra Pandurević:

– Njenom opisu bih dodala i svjedočanstvo ljudi iz ambasade u Pekingu. Vojin svojevremeno nije dozvolio Džombiću da sjedne u auto bh. ambasade jer na sebi ima zastavicu BiH. Ja nekako jedva čekam neku njegovu novu partiju i ploču – napisala je Pandurević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79