Dodik izviždan kod Zvornika. Prišao stolu gdje je sjedila Jelena Trivić

Dodik se pojavio na jagnjijadi u Borogovu između Osmaka i Zvornika. Prišao je i stolu gdje je bila Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta. Nije očekivao tu jelenu Trivić i njene pristalice pa je otišao dalje, javlja BN televiizja.

Dodik se pojavio na jagnjijadi u Borogovu između Osmaka i Zvornika. Obilazio je stolove prisutnih. Prišao je i stolu gdje je bila Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta.

Nije očekivao tu jelenu Trivić i njene pristalice, pa je otišao dalje. Izostala mu je dobrodošlica, a i ispraćen je uz negodovanje, zvižduke i povike uaaaa… Bilo je i dobacivanja da on nije predsjednik…

Ipak utjehu je našao u šatoru, gdje su bile njegove pristalice. Međutim, očigledno vidno nezadovoljan, Dodik je brzo napustio taj skup.

“Nedjelja u Osmacima! Danas sam imala priliku da posjetim manifestaciju jagnjijada koja se već tradicionalno održava u ovoj opštini.  Moram priznati da sam još uvijek pod utiskom zbog velike podrške koju sam osjetila danas u Osmacima.

Posebno mi je drago, jer narod širom Republike Srpske podržava ovo što radimo.
Hvala našem Siniši na pozivu i cijeloj ekipi iz Birča na gostoprimstvu, vidimo se ubrzo ponovo!” – izjavila je Jelena Trivić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79