Dodik kaže da nije “dobio batine”: Mislite li da bi Lukač ostao ministar da se to desilo

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik komentirao je danas navode o tome da je došlo do fizičkog obračuna između njega i ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača.

Podsjećamo, opozicioni političar iz Trebinja Nebojša Vukanović napisao je na svom blogu da je Dodik izvukao “deblji kraj” u tučnjavi koja se, prema Vukanovićevim riječima, dogodila u prostorijama SNSD-a prije nekoliko dana i da je ministar unutrašnjih poslova “nokautirao” svog stranačkog šefa.

U prilog ovim tvrdnjama Vukanović je naveo činjenicu da je Dodik nedavno snimao vilicu i da je to posljedica batina koje je dobio od Lukača. U Dodikovu odbranu stala je njegova kćerka Gorica, koja je kazala da je istina da je snimao vilicu, ali da je to “zbog problema sa zubima”.

Dodik se do sada o ovome nije oglašavao, no danas je rekao da su izmišljene priče o odnosu ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača i njega.

“Priča o navodnoj tučnjavi je izmišljotina koja ne vrijedi komentara. Impozantno je to kako ljudi izmišljaju i uživaju u tome. Zar neko misli da bi Lukač ostao ministar da se to desilo”, rekao je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79