Dodik kaže da nije dobio batine od Lukača: Zar neko misli da bi ostao ministar?!

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je priča o fizičkom obračunu njega i ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača izmišljotina koja apsolutno nije vrijedna komentara.

Impozantno je kako ljudi izmišljaju i uživaju u tome da nešto slažu i onda se ponose time i ne odustaju od toga. To je potpuna laž. Zar neko misli da bi Lukač ostao ministar da se to desilo – rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je naglasio da je to takva vrsta bizarne podvale da nema potrebu da uopšte odgovara na takva pitanja.

Dodik je istakao da je Ministarstvo unutrašnjih poslova MUP realizovalo vrhunsku akciju, te da je malo takvih institucija u regionu i šire u Evropi koji se obračunavaju sa vlastitim pripadnicima zbog saradnje sa kriminalnim strukturama.

– Imamo snage da to uradimo i tako ćemo raditi i dalje. I onda se pojave neke priče o sukobima. Nikakvih sukoba nema. Institucije Republike Srpske funkcionišu, ostvaruju svoju ustavnu i zakonsku ulogu. Republika Srpske je stabilna, razvija se i na dobrom je putu – poručio je srpski član Predsjedništva BiH.

Dodik je naglasio da ekonomija u Republici Srpskoj i podaci koji su relevantni govore o tome da je Srpska stabilna.

– Srpska, iako pogođena pandemijom i drugim pritiscima, u ovakvim okolnostima čini maksimalno i mnogi se čude kako uopšte uspijevamo da održimo sistem, imajući u vidu stalno osporavanje međunarodne zajednice, ali i ostatka BiH od koga imamo samo probleme – istakao je Dodik.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79