Dodik komentarisao dramu u Doboju: Na lokalnim izborima se uvijek neko žali

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Laktašima da postoje lokalne izborne komisije i Centralna izborna komisija koji će odlučiti da li je negdje prekršeno izborno pravilo.

Dodik je napomenuo da se na lokalnim izborima uvijek neko žali i da ne zna konkretno o čemu se radi u Doboju, ali da smatra da neki zloupotrebljavaju situaciju.

“Mislim da neki zloupotrebljavaju ovu situaciju, iako je jasno da je epidemiološkim pravilima pripisano da se može sjediti na dva metra razmaka. Međutim, jasno je da sva glasačka mjesta nemaju taj kapacitet, a SNSD možda ima najmanje posmatrača – rekao je Dodik novinarima.

On je ocijenio da su neki svjesni izborne pozicije, pa i u Doboju.

Predstavnici političkih subjekata Narodni pokret Banja Luka, te DNS-a, PDP-a, SP-a i SDS-a organizovali su u Doboju protestnu šetnju do zgrade u kojoj su smještene pravosudne institucije, nezadovoljni što je njihovim posmatračima, kako su istakli, uskraćeno da prisustvuju na biračkim mjestima, te traže smjenu Gradske izborne komisije i da se izbori ponove.

Protestnu šetnju organizovao je Narodni pokret Banja Luka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79