Dodik: Koristim obični mobitel, odbio sam da budem zarobljen u lažljivim društvenim mrežama

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik pred kamerama televizije ATV pokazao je zastarjeli tip mobitela koji svakodnevno koristi.

On je to učinio govoreći u kontekstu kritika sa društvenih mreža za koje je rekao da su „imaginarna priča“.

– Vi meni kada pričate šta je ko rekao vezano za mene, ovi iz opozicije, ja pojma nemam. Ja to ne gledam, evo moji saradnici savršeno dobro znaju. Ja ne koristim one telefone, koristim ove najobičnije. Meni samo treba telefon da nekoga zovnem. Evo, pogledajte. Nema u mene ono, dajte poruke svaki dan, niti ja na takav način komuniciram. Možda sam staromodan, pristajem, ali nisam dozvolio da budem zarobljen – rekao je Dodik.

Dodao je da nije dozvolio da živi u jednoj imaginarnoj priči koja se nameće u vezi sa društvenim mrežama “koje su postale potpuno lažljive”.

– Šta ko pamti od prije pet dana šta je bilo tamo? Sve se ide na neki dnevni ekskluzivitet koji je uvijek u pravilu lažan. Veoma malo istine ima. Ja neću da budem dio percepcije tog svijeta. Pokušavam da sjednem, da zovnem ljude, da kažem dajte da vidimo šta je problem. Kako ćemo da napravimo auto-put? To me interesuje – rekao je Dodik u emisiji „Direktno“ na ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79