Dodik: Migranti koji napadaju stanovništvo su ološ, neće biti kampova u RS

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i predsjedavajući Predsjedništva BiH, ponovio je danas da u Republici Srpskoj neće biti kampova za migrante.

U dvodnevnoj posjeti boravi evropska komesarka za unutrašnje poslove EU Ilva Johanson (Ylva Johansson), a sutra će održati sastanak s članovima Predsjedništva BiH.

– Sutra dolazi komesar za unutrašnju politiku EU i vjerovatno jedna od tema bit će ta priča koju su Bošnjaci nametnuli, navodno da se u svim prostorima otvore kampovi za migrante. Ja vam kažem i sad ovdje i sutra ću to reći da neće biti u RS. Zašto ste vi pristali da otvarate, vi ste humaniji, a mi nismo humani, kako ćete odgovoriti zemljama EU jesu li oni humani, Evropa je produkovala migrante i parkirala ih ovdje. Uzeli su najbolji resurs od njih, a nama ostavili ološ da se mi bavimo njima. Oni uzimaju one koji su obrazovani, koji znaju IT, a nama ostave ljude koje ne možeš da kultivišeš i, čim napadaju naše stanovništvo, za mene su ološ. To je podvala jednog dijela Evrope”, kazao je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79