Dodik na Instagramu: Cilj napada i pritisaka je imovina RS

Dodik na Instagramu: Cilj napada i pritisaka je imovina RS


Porodica Dodik je prošle sedmice stavljena na crnu američku listu, a glava porodice se danas oglasila na Instagramu. Milorad Dodik nije spominjao svoje milione i korupciju, nego je svoje probleme predstavio kao napad na Republiku Srpsku.

Cilj svih napada i pritisaka kojima je izložena Republika Srpska je, prije svega, imovina i da se ona otme Republici, napisao je predsjednik ovog bosanskohercegovačkog entiteta Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

– Rukovodstvo Srpske svih ovih godina, a posebno u posljednje vrijeme, uložilo je ogromne napore da u takvim okolnostima očuva stabilnost i obezbijedi ekonomski rast u Srpskoj, poručio je Dodik.

Također, podsjetio je i na to da je tokom sedmice prisustvovao posebnoj sjednici Narodne skupštine na kojoj je “pokazano srpsko jedinstvo” i data podrška Željki Cvijanović.

U Beogradu je, dodaje, prisustvovao otvaranju novoizgrađene glavne željezničke stanice, što predstavlja “veliku pobjedu Srbije i srpskog naroda”.

– U Kozarskoj Dubici otvoreni su novoizgrađeni objekti Banje “Mlječanica”, u koju je do sada uloženo 27 miliona KM. Ponosan sam što Srpska ima kapacitete i sposobnosti da osmisli i izvede tako složene i važne projekte, poručio je Dodik.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija