Dodik: Nećemo napustiti Igora, žao mi je zbog situacije sa SPS-om

Igor Radojičić je važan čovjek u SNSD, želim prije svega da on ozdravi, mi nećemo napustiti Igora, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a.

Dodao je da će nakon što Radojičić izađe iz bolnice održati sastanak sa njim.

“Ja sam rekao svoje mišljenje o izborima, možda neke stvari koje sam rekao tada nisu bile dobre. Želim da Banjaluka bude što bolja, ali mislim po onome što je novi gradonačelnik ponudio i obećao iluzorno”, kazao je Dodik.

“Žao mi je što je Igor izgubio u Banjaluci, mislim da je on bio najbolja opcija za Banjaluku. Mi smo očistili Banjaluku od kriminala”, rekao je Dodik.

Podsjetimo, dosadašnji gradonačelnik Banjaluke zaražen je virusom korona i nalazi se na bolničkom liječenju.

On je dodao da SNSD ima 42 opštine u RS.

“Najjača smo partija ma ko šta pričao”, rekao je Dodik.

Naveo je da mu je “žao što je do ovog došlo sa SPS-om”.

“Žao mi je što je do ovog došlo sa SPS-om jer ni druge partije neće sa njima u koaliciju, bilo je ili mi ili oni”, rekao je Dodik, nakon obilaska Doma zdravlja Banjaluka.

“Ovih dana ćemo izaći sa izvještajem o Srebrenici”, najavio je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH.

Na pitanje da prokomentariše izvještaj koji je podnesen protiv Nenada Nešića, nekadašnjeg v.d. direktora “Puteva RS”, Dodik je rekao da ne zna sve detalje, te da se mora poslati poruka da se moraju poštivati propisi.

Podsjetimo, policijski službenici Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Nenada Nešića, bivšeg vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća “Putevi RS”, osumnjičenog za krivično djelo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79