Dodik o BHRT-u: To u RS-u gleda oko sedam odsto ljudi, onoliko koliko ima muslimana

BHRT nije objektivna televizija niti zajednički servis, već je, kad god može, protiv Srba, ocijenio je danas član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, piše RTRS.

Dodik se u izjavi novinarima poslije sjednice Predsjedništva BiH osvrnuo na pitanje BHRT, navodeći da to nije problem BiH već menadžmenta koji je neuspješan i ostao je dužan ozbiljan novac Federalnoj poreskoj upravi.

“Ta televizija, odnosno Javni servis, se ponaša kao da je svih građana, a moj nije i Srbi to ne prihvataju. U Republici Srpskoj to gleda oko sedam odsto ljudi. To je onoliko koliko muslimana ima u Republici Srpskoj”, rekao je Dodik.

On smatra da BHRT nije objektivna televizija te da je, kad god može, protiv Srba i neprijateljska prema Republici Srpskoj.

“Na protestu radnika BHRT, gledao sam to, kažu da je ta televizija preživjela teško vrijeme u periodu rata. Ta televizija nije naša i ne može da bude naša i nije zajednički servis”, rekao je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79