Dodik o napadima na Vučićevu djecu: Porodica je svetinja za svakog normalnog čovjeka

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najoštrije je osudio monstruzne napade i kletve upućene djeci predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi agencija Srna.

Dodik je kazao da su to monstruozna ponašanja koja prelaze svaku granicu tolerisanja i da je obaveza policijskih organa da što hitnije reagiraju i otkriju te primitivce.

– Porodica je svetinja za svakog normalnog čovjeka, a posebno djeca. Nijedno dijete ne smije da bude izloženo ovakvim napadima, uvredama, kletvama i napad na njih je najniži i najprimitivniji potez – naglasio je Dodik.

Istakao je da ti koji se kriju iza lažnih naloga na društvenim mrežama i upućuju prijetnje i kletve nedužnoj djeci samo pokazuju kolike su kukavice i monstrumi.

– Politička mržnja ne preza ni od napada na djecu i ovo nije prvi put. Takvo ponašanje je za svaku osudu i uvjeren sam da je cjelokupna javnost zgrožena. Obaveza svih institucija je da uredi tu oblast i da se reguliše zakonom korištenje društvenih mreža. Očigledno je da je krajnje vrijeme da se za bolesne umove nađe lijek i da prestanu da truju javni prostor – poručio je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79