Dodik odgovorio Severini nakon što ga je odbila jer negira genocid: Tvoj angažman nikad ne bih ni dozvolio

Nakon vijesti da je Severina odbila “Dodikovu televiziju” zbog negiranja genocida u Srebrenici, oglasio i Dodik i poručio da nema veze sa pomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju.

“Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali ja ne utičem na to, pa se moglo nešto desiti. To su radili ljudi koji formiraju tu novu televiziju. Nikakve veze nemam sa tom telvizijom”, rekao je Dodik.

Dodik poručuje da je on vlasnik te televizije i da je ona imala ugovor, tražio bi da se poništi upravo zbog njenog vrijeđanja patrijarha Porfirija.

“Nemam namjeru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao nikad ne bi imala dogovor sa nekom mojom kompanijom”, rekao je Dodik.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Severina Vučković odustala je od angažmana na novom televizijskom projektu TV UNA, koji se povezuje s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Severina odbila “Dodikovu televiziju”: Ne želim imati veze s osobom koja ne priznaje genocid u Srebrenici

“Činjenica da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo ugodne radne sastanke, i doista smo dogovorili da ćemo raditi i čak smo krenuli smo s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je riječ o ‘Dodikovoj televiziji’, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je doista riječ o partnerstvu s obitelji Dodik. Ne želim sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid”, kazala je Severina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79