Dodik šalje policiju na entitetsku i državnu granicu

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Vlada Republike Srpske u toku dana donijeti odluku da na svakom graničnom prelazu postavi punkt policije koji će kontrolisati ulazak građana u BiH i napomenuo da to nema nikakve veze sa političkim odlukama.

S ciljem zaustavljanja širenje virusa korona Dodik je ocijenio da je vrijeme da se takvi punktovi postave i na entitetsku liniju razgraničenja. On je kao primjer naveo hapšenje policijskog službenika Granične policije BiH koji je za novčanu naknadu dozvolio ulazak tri lica u BiH bez rješenja o izolaciji.

– Policijski službenici uzimaju novac za ulazak, a to je toliko opasno da Republika Srpska mora da reguliše pitanje svoje samoodbrane. Ne možemo da dozvolimo da se stavimo u ruke neodgovornih pojedinaca, rekao je Dodik za RTRS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79