Dodik se oglasio prvi put nakon zaraze koronavirusom. Povod je smrt Miće Mićića

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, ističući da je Mićić ”bio veliki patriota, ali i lokal patriota, čovjek koji je radio za dobrobit Republike Srpske i Bijeljine, ne žaleći sebe do posljednjeg trenutka”.

-Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti Miće Mićića. Upućujem vam izraze iskrenog saučešća povodom ovog velikog gubitka za vašu porodicu, jer je Mićo bio odan suprug i otac koji je živio za svoju porodicu, ali i za svoj grad i Republiku Srpsku. Njegova smrt je veliki gubitak ne samo za vas, njegove najbliže, već i za Bijeljinu, za Republiku Srpsku i za sve nas koji smo ga poznavali i s njim sarađivali, istakao je Dodik.

On je ocijenio da je jedina utjeha u ovom trenutku i velikom bolu da će Mićo Mićićo ostati upamćen kao čovjek koji je obilježio razvoj Bijeljine, a njegov lični pečat vidljiv je na svakom koraku i svakoj ulici u gradu koji je postao sredina po mjeri svakog čovjeka, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

-Mićo Mićić je bio veliki domaćin, čovjek iz naroda koji je živio za svoj narod, imao je velike planove i želju da zajedno realizujemo još mnogo projekata, ali, nažalost, sve to prekinula je bolest i bitka protiv virusa korona koju nije mogao da pobijedi, naglasio je Dodik.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić preminuo je jučer u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u 64. godini od posljedica zaraze virusom korona.

Podsjetimo, i predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske 21. decembra 2020.

Dodik je proveo nekoliko dana u kućnoj izolaciji zbog kontakta za osobom pozitivnom na virus korona.

Jučer je saopćeno iz UKC-a RS kako je uočeno da Dodik ima otežano disanje i bolove u predjelu želuca. Dijagnostikovana je obostrana upala pluća, a treći test na novi korona virus je pozitivan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79