Dodik: Sve bolji rejting Srpske. Ostvarujemo dobre rezultate

 

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da su politike koje zastupa vladajuća koalicija u Republici Srpskoj doprinijele političkoj i ekonomskoj stabilnosti Srpske, te sve boljem rejtingu na listama renomiranih međunarodnih organizacija.

Dodik je naglasio da Srpska ima snažnu koaliciju koja je veoma ujedinjena o političkim pitanjima, te da nema nijednog izazova koji bi mogao destabilizovati Srpsku.

“Koalicija je zaslužna za očuvanje stabilnosti Srpske, koja je politički i ekonomski stabilna i fiskalno funkcioniše. Srpska nije u krizi i izvršava sve svoje obaveze”, rekao je Dodik, koji je i predsjednik Srpske.

Napominjući da se redovno isplaćuju obaveze prema budžetskim korisnicima, on je dodao da se Srpska razvija kroz različite projekte, za koje izdvaja značajna sredstva.

“Veoma su neizvjesna globalna i regionalna ekonomska kretanja. Republika Srpska ostvaruje dobre rezultate. Pokrivenost uvoza izvozom se zadržala na nivou iz januara kada je bila 94 odsto, a sada je 92 odsto”, rekao je Dodik u Banjaluci nakon sastanka vladajuće koalicije.

On je istakao da u Srpskoj postoji dijalog sa socijalnim partnerima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79