Dodik tvrdi da je Schmidt najveća prijetnja miru u BiH

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da oni koji će razmatrati izvještaj Kristijana Šmita, koji ponovo pokušava da podnese Savjetu bezbjednosti UN, podržavaju i lažnog visokog predstavnika, koji je i najveća prijetnja miru u BiH.

Bilo kakvo nametanje odluka od strane lažnog visokog predstavnika Šmita, a koje bi se ticale Republike Srpske, vodi u disoluciju BiH, napisao je Dodik na Tviteru.

On je naveo da lažni visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit ponovo pokušava da podnese lažni izvještaj Savjetu bezbjednosti UN.

– Taj čovjek, koji ne odustaje od lažnog predstavljanja, nema legitimitet jer mu ga Savjet bezbjednosti UN nije ni dao – istakao je Dodik.

On smatra da Savjet bezbjednosti UN treba da podrži i produži mandat Misiji Altea u BiH u istom obimu i kapacitetu kao i do sada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79