Dodik: Za nas su rezultati bili jasni 2. oktobra

Milorad Dodik, lider SNSD-a, izjavio je da su za njih rezultati izbora bili jasni 2. oktobra u toku noći i jutra.

Dodik je u prvoj reakciji nakon donesene odluke o objavljivanju preliminarnih rezultata izbora za nivo predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske naglasio da je ovo sve potvrdilo da su bili upravu kadu su saopštili koje predsjednik.

Dodik je zahvalio svima koji su glasali i svima onima koji su učestvovali u izbornom procesu u Republici Srpskoj bez obzira za koga su glasali.

“Sve ovo je pokazalo da je Republika Srpska demokratsko društvo i da ima sposobnost i spremnost da provede demokratske izbore i da se utvrdi volja naroda. Republika Srpska je na ovaj način potvrdila da bira i da odlučuje o tome ko će da je vodi u narednom vremenu”, rekao je Dodik za Radio Republike Srpske.

Podsjećamo, CIK BiH donijela je danas u Sarajevu dopunsku odluku o utvrđivanju i objavljivanju rezultata opštih izbora u BiH, prema kojoj je potvrđeno da je kandidat SNSD-a Milorad Dodik osvojio najviše glasova na izborima za predsjednika Republike Srpske održanim 2. oktobra.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79