Dodikov dvoboj sa Stanićem: Ja sam bio u Hagu i svjedočio za Karadžića i Mladića, a ti si pokrao pare

On je umislio da bi mogao s Miloradom Dodikom da se nosi. Ja sam iznad tebe u svemu.

To je na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS poručio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u raspravi s opozicionim poslanikom Miladinom Stanićem koji je govorio o poslovnim poduhvatima Dodikovog sina Igora.

Dodik je Staniću rekao da ne može finansirati seoski klub, a da su oni napravili klub koji igra polufinale ABA lige, a na dresu je zastava RS.

Dodik je rekao da je ponosan na djecu koja su uspješna. Naveo je da je svjedočio u Hagu za zločinca Karadžića.

– Ja sam dobar s glavom, samo ti nisi dobar s glavom. Ja sam bio u Hagu i ja sam se suočio i s Amerikancima i sa svima koji su mi zaprijetili za to. Što se nisi prijavio i svjedočio za Radovana Karadžića? Ja sam se prijavio i svjedočio, a ti nisi. Ti nisi konvertitu jedan, izdajnički, ja sam išao u Hag i svjedočio i za Ratka Mladića, a ti nisi. A gdje si ti bio. Pokrao pare od poreza onih koji su radili u dijaspori – kazao je, između ostalog, Dodik.

Nakon teških riječi uključio se poslanik Nebojša Vukanović tražeći da se takav govor zaustavi, a Dodik je kazao:

– Ko je ova budala.

Dodik: Stanić mi je tražio dva miliona KM da pređe iz SDS-a u SNSD

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79