Dodikov sin objavio sliku oca, Twitter preplavljen urnebesnim komentarima: “Lijep ko ikona”,”Baja”, “Horejšio Dodik”…”Čist kriminal”

Igor Dodik objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao “facu”. Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala ” u inat dušmanima”, a onda su uslijedili komentari.

Sin predsedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Igor, objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao “facu”. Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala ” u inat dušmanima”. To je bilo dovoljno da dobiju mnoštvo različitih komentara, što negativnih, što komičnih.

Ispod Igorove objave u kojoj je napisao da mu je otac “baš faca”, a uz to objavio fotku, bilo je mnogo onih koji se ne slažu sa njim.

Na riječi da je “moćna slika”, jedan od tviteraša mu je napisao da se premijer Holandije vraća kući na bickli i da je to moćan primer.

“Čist kriminal”, “Baja”, “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države” i “Gde je ikona?”, samo su neki od komentara na sliku Dodika koji sa naočalama, poput Tom Cruiza u “Top Gun-u” šeta pored vazduhoplova.

Korisnici Twittera poručili su Igoru Dodiku da pogleda kako živi ostatak Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, prije nego što naredni put objavi “ovakvo bahaćenje”, ali da mu je otac “lijep k’o ikona”.

Jedan od tviteraša napravio je komično poređenje Dodika sa čuvenom serijom “CSI Miami”.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79