Dodikova retorika kao da je rat: Muslimani u BiH kontrolišu samo 25 posto teritorija

Dodik je istakao da BiH ostaje problem, da tu nema pomirenja, kao i da muslimani žele cijelu zemlju za sebe, te da se pokušava nametnuti da su Srbi krivi za sve

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je sinoć da u BiH može da bude održiva jedino RS i da nikada neće postojati republika BiH.

Dodik o situaciji u BiH: Srbi i Hrvati su brzo napravili svoje reprezentacije

Dodik je istakao da BiH ostaje problem, da tu nema pomirenja, kao i da muslimani žele cijelu zemlju za sebe, te da se pokušava nametnuti da su Srbi krivi za sve.

“Zato je BiH nikakva zemlja, mi se od nje na neki način odričemo u nekom smislu, nju svojataju muslimani. Muslimani efektivno kontrolišu 25 odsto teritorije i to mogu da kažu da je njihovo”, rekao je Dodik za TV Happy.

Dodik je dodao da oni neće odustati od tog svojatanja, ali je napomenuo da znatan dio Federacije BiH pripada Srbima.

Dodik: RS nije formirana da bi bila u BiH

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79