“Dodirivala ga po hlačama i ukrala novčanik sa 300 eura”

Swiss Franc versus Euro - two strong currencies in Europe

Opštinski sud u Orašju potvrdio je optužnicu protiv dvadesetšestogodišnje Arnele B., koja je tereti za krađu, izvedenu na način da je, kako se navodi, mještanina naselja Matići dodirivala po hlačama i jakni, a zatim mu izvukla i odnijela novčanik sa 300 evra.

Osim za tu krađu, terete je da je u istom naselju, nekoliko mjeseci kasnije, pokušala još jednu, u kojoj nije uspjela.

U optužnici se navodi da se prvi slučaj dogodio 9. decembra prošle godine, usred dana, odnosno oko 13.30, u oraškom mjestu Matići.

“Ušla je u dvorište kuće vlasništvo T.D. i tražila od njega da uđe u kuću. Kada je on to odbio, prišla mu i rukama ga dirala po tijelu, dodirivala ga po hlačama i jakni, te iz desnog džepa njegove jakne uzela i odnijela sa sobom novčanik u kojem je bilo 300 evra”, navodi se u optužnici.

Ovu djevojku Kantonalno tužilaštvo Posavskog kantona, koje je optužnicu podiglo, tereti i za jedan pokušaj krađe u istom naselju.

“Ona je 1. marta ove godine, oko 9.30, u mjestu Matići, došla s njoj poznatom ženskom osobom u dvorište kuće vlasništvo T.D. Tražile su od njega mesa i da uđu u kuću da se ugriju”, navedeno je u optužnici, a potvrđeno je “Nezavisnim novinama”.

Kako se dalje dodaje, ušla je u kuću i pokušala krađu, ali u svojoj namjeri nije uspjela.

“Preturala je stvari u prostoriji tražeći predmete podobne za krađu, ali ju je T.D. u tome zatekao, te je izašla iz kuće i nije ništa ukrala”, ističe se u optužnici protiv ove djevojke.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79