Dodirivao dijete i stavljao mu PRST NA USTA: Otac monstrum GODINU DANA zlostavljao sina, PRADJEDA OTKRIO UŽAS

Stravičan događaj odigrao se u Sremskoj Mitrovici, gdje je otkriveno da je Marko K. (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina K. M.

Pedijatar dr K. N. iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na ljekarski pregled došao pradjeda oštećenog djeteta J. D. (69) i doveo praunuka na ljekarski pregled jer je prilikom brisanja djeteta primijetio tragove krvi na toalet papiru, prneosi Blic.
Dijete u razgovoru otkrilo užas

Pedijatar je obavio ljekarski pregled maloljetnog K. M. i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa, odnosno povećana količina krvi u kapilarima, sa dve fisure, tj. oštećenja kože, nakon čega je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dječak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. On je rekao da ga otac, kada navodno zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradjede oštećenog, koji je izjavio da “nije primijetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka, osim promjena na anusu, nakon čega ga je odmah odveo na pregled”.

O svemu navedenom obavješten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici, koji je kvalifikovao krivično djelo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku K. odredi zadržavanje od 48 sati.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79