“DOĐE DOŠLJO I OŽENI SARAJKU”: Dado Džafić šerijatski vjenčao Ameru

Danijel Dado Džafić, pjevač “Gori benda” se oženio, a radosne vijesti je odmah podijelio na društvenim mrežama. On je radosne vijesti podijelio onako kako samo on to zna, u svom stilu, te se nadovezao i na nedavne događaje kada mu je zapaljen automobil.

-E ovako, nekome sam dosadan sa svojim objavama, nekoga nerviram, neko me voli, nekome sam simpatičan kad objavljujem, neko me mrzi itd.. To je i ok, ne bi valjalo da je drugačije.Ne znam kako da krenem pisati, ovo su rijetki trenuci kada meni zafale riječi.Ali stalo je sve u ovih 11 slika. Prvo dođe korona, ni sami ne znamo šta nas snađe, svi smo se pogubili, bori se čitav svijet, a mene u sred toga zadesi zlo.. 27.04 07:28h zvoni mobitel, budi me, policija Ilidža, kaže “Zapaljeno vam je vozilo”Samo ja znam kako mi je bilo i kako sam se osjećao. Ali pošto je Allah jedini najveći svemogući, pravedan i zna kome treba dati, a kome ne, nakon samo 3 mjeseca i par dana od gore navedenog zla, sad ću da vam saopštim divne stvari.. Ja bih u svome stilu opet psovao i dušmanima poručio svašta, ali moja od jučer zvanično žena, Amera Dzafić (ex Fočo), nije za to, pa da je poslušam.. Idemo redom, prvo sam je vjerio, neki dijamantski prstenčić i neka Kartijerčić narukvičica, pa smo se jučer, hvala Allahu dž.š. vjenčali šerijatski samo u krugu najbližih, skromno, radi korone i čitave situacije, onda smo se (radi paljevine SQ7 maksuz), počastili sa nekim Audičićem Q8 (za mene) i nekim Mercedeščićem GLC (za moju ženu), oba bijele boje, jer smo trenutno upali u taj film. Iskreno, nakon razvoda, rekao sam, NIKAD više ženidba i slično, ali dođe ono, pojavi se, mlađa od mene puno, sa najljepšim očima, zubima, sa najvećim tersanjem i tvrdoglavošću, okrenu me za 180 stepeni, postadoh i bolji čovjek i bolji otac mojoj Majdi, ne mrzim nikoga, to što je neko nesposoban da sebi omogući lijep život, ja mu nisam kriv.

Lov na piromane: Muzičar nudi 20.000 KM za informaciju ko mu je zapalio Audi

-Od 16. godine nema oca, a od 18. godine majku.. A izrasla je u ovakvu osobu, sve imam u njoj, ženu, druga, brata.. sve.. i opet hvala Allahu svemogućem, što mi je podario sve ovo u životu. Hvala našim kumovima, kumama, hodži i svima ostalima koji su jučer bili dio našeg vjerskog vjenčanja Posebno mi je drago što je Amera jučer na sebi nosila ono što je njena rahmetli mama dobijela sa Hadža. A svadba ide samo da se smiri oko korone sve ovo i to ona seljačka, najskuplja, da svi kažu, bio najskuplji meni po stolici. Jednom se živi. Volimo vas – napisao je Dado.

A za Avaz magazin, ovaj pjevač i kontroverzni biznismen, našalio se pa dodao:

-Džaba stara sarajevska porodica koljenima unazad i rahmetli babo što je hotel napravio i sve stvorio…  dodje došljo i oženi Sarajku!

(FOTO) Posudio drugarici BMW, ona ga vratila udarenog

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79